Bezorgen & Verzenden

Afhalen is niet mogelijk. De levering wordt altijd bezorgd met vrachtwagen of via pakketdienst. Voorraadartikelen worden binnen 48 uur (tijdens werkdagen) geleverd op de door jou aangegeven locatie.

Bezorging met de vrachtwagen en naast de wagen gelost is voor bouw-, chemische-, dak-, hout- en plaatmaterialen vanaf €300,- franco. Bij een lager bedrag betaald je een toeslag van €45,-. Een pakketlevering van gereedschappen, ijzerwaren, electra en installatiematerialen is vanaf €100,- franco. Bij een lager bedrag betaald je een toeslag van €6,20. Voor de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen geldt een bezorgtoeslag. Deze wordt op nacalculatie conform de werkelijk gemaakte kosten aan u berekend.

Bezorgen op minder bereikbare locaties is mogelijk middels een Kooi-aap. Hiervoor geldt een toeslag van € 75,- met een maximum lostijd van 30 minuten.

Bezorgen op hoogte is mogelijk middels een Lange Jan. Hiervoor geldt een toeslag voor hoogten tot 22 meter van €120,- voor het eerste uur, daarna € 25,- per 15 minuten. Voor hoogten vanaf 22 meter geldt een toeslag van € 180,- voor het eerste uur, daarna € 30,- per 15 minuten. Beide worden op nacalculatie aan je berekend.

Spoedlevering en levering op een specifieke tijd gaan op aanvraag.

Wat doe ik met de pallets waar mijn bouwbestelling op wordt geleverd?
Voor pallets betaal je bij ons geen statiegeld. Wij halen deze dus ook niet standaard op.
Indien dit wel het geval is (bijvoorbeeld kalkzandsteen- of gipspallets) dan nemen wij contact op.
Pallet- en verpakkingsmateriaal valt onder emballage. Hiervoor wordt 1,5% over de prijs van de bestelde materialen berekend. Uitzondering hierop zijn pakketdienst leveringen.