Retourprocedure

Wij vragen je om eerst contact op te nemen met BouwBoxr als je voornemens bent om een product retour te sturen. Zodoende zijn wij op de hoogte van jouw retourzending. Dit geldt voor retourzendingen die voldoen aan de voorwaarden van Hibin en de koeriersdienst. Wanneer BouwBoxr je een verkeerd of defect product heeft gestuurd of wanneer BouwBoxr op een andere manier een fout heeft gemaakt, dan zijn de kosten voor het retourneren voor BouwBoxr. Voor alle andere retourzendingen worden de verzendkosten verrekend bij het crediteren van jouw order. Bij standaardpakketten zullen wij € 6,75 verrekenen bij je terugbetaling. Bij pakketten zwaarder dan 30 kg of langer dan 170 cm zullen wij € 12,50 verrekenen. Nadat wij jouw retourpakket hebben ontvangen en gecontroleerd hebben op compleetheid en eventuele beschadigingen, zullen wij je betaling binnen 30 dagen terugstorten op jouw rekening.
Mocht een retourpakket onverhoopt niet bij BouwBoxr aankomen of beschadigd aankomen dan bent jij, als afzender van het pakket, aansprakelijk. Zorg er alstublieft voor dat je het pakket met handtekening voor ontvangst (HVA) aan ons retour stuurt. Verder dient altijd het retourformulier (deze vindt je onderaan de pagina) met het pakket te worden meegezonden. Wij hopen hiermee de mogelijke discussie tussen BouwBoxr, de klant en koeriersdienst te voorkomen. 

Wanneer je een ongebruikt product over hebt nemen wij dit na overleg mogelijk retour. De spelregels voor materialen via vrachtwagen zijn als volgt: 

1. Het product dient onbeschadigd te zijn en indien mogelijk in de originele verpakking.
2. Je meldt telefonisch of per e-mail wat wij retour kunnen komen halen.
3. Een medewerker van ons neemt contact met je op om de datum van ophalen te bespreken.
4. Het product wordt opgehaald.
5. Je ontvangt de aanschafprijs van het geretourneerde product minus de kosten van de retourzending (€ 45,- excl. BTW) en 10% van de productprijs (handling) van ons terug.
6. Speciaal voor jouw bestelde en maatwerk producten welke niet in ons aanbod zijn opgenomen worden niet retour genomen.
7. Tegels kunnen wij helaas niet retour nemen.

Retourformulier