Betalen

Als de betaling via één van de onderstaande betalingsmethoden is ontvangen ontvangt je van BouwBoxr de factuur met alle informatie. Je hebt de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden:
iDeal
Factoring 

iDeal

Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. De kosten van iDeal bedragen €0,29 per transactie. iDeal is het systeem dat je direct koppelt aan jou internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDeal hoef jij je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internet bankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt je direct met iDeal betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen bank.

Factoring

Bij kopen op rekening zal BouwBoxr een eerste creditcheck verrichten en limiet aanvragen op de klant. Als deze wordt gehonoreerd wordt de klant doorgezet naar de factormaatschappij, deze heeft maximaal drie dagen nodig om de klant te kunnen beoordelen en te voorzien van een kredietlimiet. Dit kan betekenen dat een klant een eerste bestelling contant moet betalen omdat de limiet nog niet is toegekend. Zodra een klant op rekening kan kopen worden de facturen van BouwBoxr geïnd (gecedeerd) namens de factormaatschappij. De kosten van factoring zijn als volgt: 

- Orderbedragen vanaf €2000,- excl. btw  met een betaaltermijn van 30 dagen = 3,5% factorkosten. 

- Orderbedragen lager als €2000,- excl. btw krijgen een toeslag van €10,- excl.btw.

Payment Service Provider

BouwBoxr werkt samen met Mollie (PSP). Mollie maakt het als Payment Service Provider mogelijk voor webshops om diverse online betaalmethodes, zoals iDeal en Bankoverschrijving, aan te bieden in hun webshop. Zo kun je als klant binnen de webshop van je online betalingen binnen een gebruiksvriendelijke en veilige betaalomgeving verrichten. Mollie is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van jouw online aankopen.